Nabídka
Reprezentativní občerstvení, svatební servis, tematické degustace.
Nabízím tyto služby:
- obsluhovaný oběd či samoobslužný obědový, odpolední, večerní raut spojený s grilováním, atp.
- welcome studený bufet
- moderní sweet bar
- barový servis nápojů s obsluhou
- vegetariánské a vegan chody, speciality, ryby a plody moře, a další možno objednat v individuálním množství od 10 porcí. Rád vyhovím vašim požadavkům ohledně dietních omezení a intolerancí.
- Lahůdkárna/degustace. Prodejní prezentace služeb.
Cena cateringových služeb závisí na jejich rozsahu, menu je rozděleno na sekce pro lepší přehled a zároveň vetší variabilitu výběru.
UKÁZKOVÉ MENU "BASIC" 2024
STUDENÝ BUFET:
Kváskové chlebíčky
- s avokádovým tataráčkem a uzeným tofu, nachos
- s uzenou hovězí šunkou v pepři, omeletou chedar, bylinkové žervé
Bruschetta mix
- sušená šunka Jamon, ratatouille pasta
- olivová tapenáda s ančovičkou
- rajčata, mozzarella, pesto
Sendviče (domácí sendvič chléb)
Pastrami - hovězí šunka, hrubozrnná hořčice, okurky
Losos - uzený losos, kopr žervé, tobiko kaviár
Fingerfood pohárky
Kuřecí mini gordon s chedarem, salát Waldorf s jablky, celerem a ořechy
Anglický rostbíf, tonnato pěna s kapari a parmazánem
Mořský koktejl s tygří krevetou Tempura
Tataráček z tuňáka, řasa wakame, sezam olej, yuzu sirup
Tataráček z lososa, kopr, dijon, šalotka, tobiko kaviár
Pěkné mísy/nářezy
Pikantní vepřový hřbet v kari pastě s citrusy (medium), tropický salátek: mango, ananas, hrozno, limeta
- Klasik (slanina, smetana, cibule, sýr)
- Špenát, balkánský sýr, vejce
Tatarák ze zadního hovězího šálu, podávaný s topinkami a česnekem
Saláty/zelenina
Caprese talíř rajčata, mozzarella, pesto
Řecký salát: olivy, červená cibule, sýr feta, aceto rosso, olivový olej
Pickles: fermentovaná zelenina: květák, ředkev daikon, karotka, zelí, cibule
Krájená zelenina: ledový salát, paprika, okurky, kedluben, rajčata
Doplňky
- olivový olej, balzamico ocet, dresing 1000 ostrovů, pesto
TEPLÝ BUFET:
Polévky
Svatební hovězí vývar s knedlíčky, nudlemi a zeleninou
Italská zeleninová Minestrone s parmazánem
Thajská polévka Tom kha gai (Tom-Yum) s kuřecím masem, kokosovým mlékem, zázvorem a limetkou
Krém ze spálených paprik s pomeranči/nachos
Malajská laksa s pečenou dýní, chilli a krevetami
Hlavní chody
Karibik bůček (marinovaný v pomerančích, badyánu, skořici, balzámovém octu), řasa Wakame
Krůtí horní stehno na zelenině, bílém víně a tymiánu
Voňavé malajské hovězí Rendang (krk, kližka)
Lovecké výpečky z divočáka na kořenové zelenině a divokém koření
Svíčková na smetaně, variace houskového a karlovarského knedlíku, brusinky, šlehačka (i zvěřinová varianta)
Vepřová líčka tažená na tmavém pivu
Bavorské vepřové koleno Dunkel - seřezávané, hořčice, křen
Banketní řízečky kuřecí/vepřové
Kuřecí paličky v cornflakes
Lasagne Bolognese
Přílohy/doplňky
- dle druhu vybraných chodů: bramborová kaše, pečené brambory, bramborový salát, basmati rýže s černou a červenou čočkou, výběr pečiva, chilli omáčky, hořčice, okurky, dresink
GRILOVÁNÍ NA MÍSTĚ:
Lososové kostky v sezamu
Galicijské krevety na česneku a bílém víně
Mini burgery v domácí housce:
- hovězí krk, čedar, karamelizovaná cibule, salát, rajče, dip
- vege - řepa, fazole, quinoa, curry pasta, len, pesto
Kuřecí špízy v pastě Jerk se slaninou a červenou cibulí
Farmářská krkovička - seřezávaná
Hovězí Rumpsteak u. s. v tasmánském horském pepři
Tortilly/burritos:
- kuřecí maso, ledový salát, avokádo, pasta z černých fazolí
- grilovaná zelenina, uzené tofu, dresing
Sýry: camembert, uzený polooštiepok, parenica/omáčka cumberland
Ryby a plody moří (viz. degustační menu)
Přílohy/doplňky
- grilovaná sezónní zelenina (dýně, květák, porek, paprika, cibule, cukety)
- pečené bbq brambory
- bramborový koláč se smetanou
- výběr pečiva
- omáčky, dresink, chilli. hořčice
Dezerty
Čoko-kávová pěna s borůvkami (finger food)
Pannacotta jahoda/mango (finger food)
Tiramisu (finger food)
Cupcakes maliny, lámaná čokoláda, vanilková pěna
Ananasové raviolli s limetkovým mascarpone a sirupem z kubánského rumu