Kalendář akcí
V rámci prezentace, nabízím ve vybraných termínech službu LAHŮDKÁRNA, jejíž prostřednictvím můžete ochutnat jednotlivé chody, nebo celá degustační menu. Akce se konají v degustační místnosti Kulinárium food point Zdislavina 10/78, Třebíč.
3. - 4. 2. Lahůdkárna MIX
polévka:
KULAJDA S HŘÍBKY a vejcem 75,-
předkrm:
KREVETY NA MÁSLE, česneku a bílém víně, bruschetta, rucola, cherry rajčata, balzamiko 175,-
hlavní chody:
LOVECKÉ VÝPEČKY Z DIVOČÁKA na kořenové zelenině, bramborová kaše 225,-
FISH & CHIPS, červený mořský okoun, domácí hranolky, tatarka, hráškové pyré 195,-
LASAGNE BOLOGNESE s masovým ragú se zeleninou, rajčaty, bílým vínem a mozzarellou 185,-
dezerty:
DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM 145,-
ANANASOVÉ RAVIOLLI s limetkovým mascarpone a rumovým sirupem 135,-
17. - 18. 2. Lahůdkárna/degustační menu RYBY/PLODY MOŘE
Jednotlivé chody/celé menu
předkrmy:
TATARÁK Z TUŇÁKA se sezamovým olejem, asijský power salát
KREVETY NA ŠPÍZU na česneku a bílém víně, bagetka s bylinkovým máslem
polévka:
CIOPPINO (San Francisco) silný vývar (okoun, slávky, krevety)
hlavní chody:
MOŘSKÝ VLK pečený v solné kopuli, rataouille, majonéza aiolli
RISSOTTO NERO, treska c.o.d. pečená na kůži, chobotnice, kapari, rukolový olej
dezert:
ČOKO-KÁVOVÝ POHÁREK s borůvkami
2. - 3. 3. Lahůdkárna/degustační menu VEGAN MENU
polévka:
KULAJDA S HŘÍBKY a vejcem 75,-
hlavní chody:
LOVECKÉ VÝPEČKY Z DIVOČÁKA se zeleninou, bramborová kaše 195,-
FISH & CHIPS, červený mořský okoun, domácí hranolky, tatarka, hráškové pyré 195,-
NUDLIČKY STROGANOFF z vepřové panenky, bramboráčky/těstoviny 165,-
dezert:
BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM a máslem 135,-
Degustační menu VEGAN MENU
Jednotlivé chody/celé menu
předkrm:
JARNÍ ZÁVITKY s avokádem a uzeným tofu, omáčka Pomzu
polévka:
MALAJSKÝ DÝŇOVÝ KRÉM s chilli
hlavní chody:
ORANGE MASSAMANN CURRY se zeleninou, kokosovým mlékem, basmati rýže
TROPICKÝ BUDDHA BOWL (miska - mango, avokádo, čočkový hummus, zelenina, výhonky, indián rýže)
VARIACE FREE BURGERŮ (quinoa, kukuřice, červená řepa, pesto), domácí hranolky
dezert:
MANGO TAPIOKA PUDING
8. 3. a 10. 3. Lahůdkárna
Přijďte si pro menu s sebou, nebo si jej v klidu vychutnejte v našem skromném prostředí. Nově také nabízím možnost dovozu přes FOODORA.
16. - 17. 3. Lahůdkárna/degustační menu ZVĚŘINA
Jednotlivé chody/celé menu
předkrm:
ZVĚŘINOVÁ PAŠTIKA s loveckou omáčkou Cumberland
polévka:
ZVĚŘINOVÝ KALDOUN s knedlíčky
hlavní chody:
KANČÍ VÝPEČKY NA KOŘENOVÉ ZELENINĚ a tymiánu, bramborové lokše
SRNČÍ KÝTA NA SMETANĚ, špekový knedlík, rybízová zavařenina
JELENÍ HŘBET v jalovčinkách (medium), bramborový gratin
dezert:
FLAMBOVANÉ TROPIC OVOCE s krémem Sabayon