Kalendář akcí

V rámci prezentace, nabízím ve vybraných termínech službu LAHŮDKÁRNA, jejíž prostřednictvím můžete ochutnat jednotlivé chody, nebo celá degustační menu. Akce se konají v degustační místnosti Kulinárium food point Zdislavina 10/78, Třebíč.

3. - 4. 2. Lahůdkárna MIX

polévka:

KULAJDA S HŘÍBKY a vejcem 75,- 

předkrm:

KREVETY NA MÁSLE, česneku a bílém víně, bruschetta, rucola, cherry rajčata, balzamiko 175,-

hlavní chody:

LOVECKÉ VÝPEČKY Z DIVOČÁKA na kořenové zelenině, bramborová kaše 225,-

FISH & CHIPS, červený mořský okoun, domácí hranolky, tatarka, hráškové pyré 195,-

LASAGNE BOLOGNESE s masovým ragú se zeleninou, rajčaty, bílým vínem a mozzarellou 185,-

dezerty:

DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM 145,-

ANANASOVÉ RAVIOLLI s limetkovým mascarpone a rumovým sirupem 135,-

17. - 18. 2. Lahůdkárna/degustační menu RYBY/PLODY MOŘE

Jednotlivé chody/celé menu 

předkrmy:

TATARÁK Z TUŇÁKA se sezamovým olejem, asijský power salát

KREVETY NA ŠPÍZU na česneku a bílém víně, bagetka s bylinkovým máslem

polévka:

CIOPPINO (San Francisco) silný vývar (okoun, slávky, krevety)

hlavní chody:

MOŘSKÝ VLK pečený v solné kopuli, rataouille, majonéza aiolli

RISSOTTO NERO, treska c.o.d. pečená na kůži, chobotnice, kapari, rukolový olej

dezert:

ČOKO-KÁVOVÝ POHÁREK s borůvkami 

2. - 3. 3. Lahůdkárna/degustační menu VEGAN MENU

polévka:

KULAJDA S HŘÍBKY a vejcem 75,-

hlavní chody:

LOVECKÉ VÝPEČKY Z DIVOČÁKA se zeleninou, bramborová kaše 195,-

FISH & CHIPS, červený mořský okoun, domácí hranolky, tatarka, hráškové pyré 195,-

NUDLIČKY STROGANOFF z vepřové panenky, bramboráčky/těstoviny 165,-

dezert:

BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM a máslem 135,-


Degustační menu VEGAN MENU

Jednotlivé chody/celé menu

předkrm:

JARNÍ ZÁVITKY s avokádem a uzeným tofu, omáčka Pomzu

polévka:

MALAJSKÝ DÝŇOVÝ KRÉM s chilli

hlavní chody:

ORANGE MASSAMANN CURRY se zeleninou, kokosovým mlékem, basmati rýže

TROPICKÝ BUDDHA BOWL (miska - mango, avokádo, čočkový hummus, zelenina, výhonky, indián rýže)

VARIACE FREE BURGERŮ (quinoa, kukuřice, červená řepa, pesto), domácí hranolky

dezert:

MANGO TAPIOKA PUDING 

8. 3. a 10. 3. Lahůdkárna

Přijďte si pro menu s sebou, nebo si jej v klidu vychutnejte v našem skromném prostředí. Nově také nabízím možnost dovozu přes FOODORA.

16. - 17. 3. Lahůdkárna/degustační menu ZVĚŘINA

Jednotlivé chody/celé menu

předkrm:

ZVĚŘINOVÁ PAŠTIKA s loveckou omáčkou Cumberland

polévka:

ZVĚŘINOVÝ KALDOUN s knedlíčky

hlavní chody:

KANČÍ VÝPEČKY NA KOŘENOVÉ ZELENINĚ a tymiánu, bramborové lokše

SRNČÍ KÝTA NA SMETANĚ, špekový knedlík, rybízová zavařenina

JELENÍ HŘBET v jalovčinkách (medium), bramborový gratin

dezert:

FLAMBOVANÉ TROPIC OVOCE s krémem Sabayon

29. - 30. 3. Lahůdkárna Velký pátek a Bílá sobota

LAHŮDKÁRNA 29. a 30. března 2024:

Objednejte si mé služby

Vyplňte prosím všechny potřebné údaje a já se vám ozvu zpět.

STREET FOOD, CATERINGOVÉ SLUŽBY, OSLAVY

+420 723 619 577

foodpointtrebic@gmail.com 

Zdislavina 10/78, Třebíč - Kočičina

facebook.com/Kulinariumfoodpoint 


© 2021 Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky